Любопитно

Абитуриенти пристигнаха с трактори и двойно колело в последната бална вечер в Хасково

Последните два абитуриентски бала се провеждат тази вечер в Хасково. В комплекс на Кенана празнуват зрелостниците на ПМГ „Акад. Боян Петканчин“, а в ресторант в центъра – връстниците им от ПГЛП „Райна Княгиня“. Продължават баловете и в Димитровград.

Зрелостниците на ПМГ сътвориха шоу на Кенана

Истинско шоу сътвориха тази вечер на бала си в парк Кенана абитуриентите от хасковската ПМГ „Акад. Боян Петканчин“.

По-голямата част от тях пристигнаха с лъскави возила в стилни костюми. Гимназията завършва и синът на хасковския кмет Станислав Дечев – Кристиян, който беше с красивите си дами Павлина и Женя.

Бал

Имаше абитуриентка на мотор, а Георги Радев и Даниел Колев пристигнаха на двойно колело и също обраха овациите. Тежката артилерия бяха два модерни трактора. От единия слезе Теди Трендафилова, а другата селскостопанска машина беше управлявана от Мустафа Фикрет, който бе със своята дама Кристина Милушева.

След като се събраха на входа на „Кенана“ абитуриентите направиха красиво дефиле до ресторанта, където влязоха по червен килим.

127 зрелостници завършват тази година хасковската Математическа гимназия.

Абитуриенти на ПГЛП празнуват бал в центъра на Хасково

58 зрелостници се дипломират от ПГЛП „Райна Княгиня“ и празнуват бал в ресторант в центъра на Хасково.

Бал

Те са разпределени в три паралелки – производство на облекло, фризьорство и моден дизайн. Голяма част не бяха на бала си, защото вече ще започват работа в чужбина. Много търсени в Западна Европа били момчетата – фризьори. Най-много от Хасково имало в Австрия, Великобритания и Нидерландия.

Бал

От гимназията очакват и награди от отбора си в онлайн състезанието за най-добър фризьор и гримьор. Тези дни журито ще излезе с резултатите.

Абитуриентите от Професионалната гимназия в Димитровград празнуват своя бал

Абитуриентите от димитровградаската Професионална гимназия „Проф. д-р Асен Златаров“ празнуват тази вечер своя бал.

Бал

Всички по традиция се събраха край голямата пейка за снимки. След това започна красивото дефиле по червения килим и качването на сцената.

Поздравления отправиха директорът на гимназията Румяна Монева, учители и родители.

2 коментара

  1. Тази година пандемията се е отразила много зле на всички абитуриенти! И двете „елитни“ гимназии не показват нищо повече от селски визии и грозни тоалети! Къде отиде добрята визия и изискан вкус? Дано поне знаят какво искат от живота и как точно ще го постигнат! Иначе желая здраве на всички абитуриенти, сбъднати мечти и по-добър вкус за живот!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button