Регион

Газова бутилка гръмна, изгори ръцете на дядо

Пожар в газова бутилка75-годишен димитровградчанин е с 8% изгаряния първа и втора степен на двете ръцете, съобщиха за Haskovo.info от Хирургичното отделение на МБАЛ „Св. Екатерина“. Възрастният мъж е пострадал при експлозия на газова бутилка в дома му на бул. „Ст. Стамболов“. Опасност за живота на димитровградчанина няма, бе категоричен дежурният лекар Йордан Иванов. От пожарната съобщават, че причината за инцидента е техническа неизправност на газовата бутилка. Пламъците са унищожили част от покъщнината и дограмата на възрастният мъж.

През изминалото денонощие огнеборците са гасили два запалени автомобила в селата Крепост и Капитан Андреево. Отзовали са се и на сигнал за пожар в сеновал на фуражна площадка в харманлийското село Орешец. Там пламъците са изпепелили 450 кв.м. покривна конструкция и 6000 бали фураж.

Без част от покъщнината си са останали и собствениците на къща на ул. „Янтра“ в Харманли. Там причината за пожара е неустановена.

Огнеборците са гасили и пламнали сухи треви в Хасково, Димитровград, Маджарово, Симеоновград и Ивайловград.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button