Хасково

От четвъртък сменят водопроводи в центъра на Хасково, затварят улици

Подмяна на вътрешната водопроводна мрежа в малките улички между НАП и театъра в Хасково започва от четвъртък, съобщават от общинската администрация. Работата ще продължи около 10 дни като през това време движението в района ще бъде затруднено, поетапно ще се затварят различни отсечки.

Първи ще бъдат подменени тръбите по улица „Васил Друмев“ в участъка от кръстовището с улица „Георги Кирков“ до сградата на зъболечението. През това време автомобилите ще трябва да заобикалят по успоредната улица „Три уши“. Вече се поставя временна сигнализация в районна.

След този участък работата ще продължи по водопровода на улица „Климент Охридски“ до кръстовището с улица „Три уши“. По време на ремонта синята зона няма да работи, а ще паркират само живеещите в района.

Стойността на ремонтите е 732 500 лева като сумата включва и реконструкцията на водопроводите от Пътно управление до читалище „Заря“ и изместването на водопровода на „Ямача“, които се извършват в момента, както и за реконструкцията на водопроводната мрежа в района между улици „Стара планина“, „Кавала“ и булевард „България“.

Ремонт

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button