Хасково

Букети с бонбони и балони ще са хитът на 15 септември

ImageМасовите букети за първия учебен ден тази година ще са между 5 и 10 лева. Поскъпване няма да има заради кризата. Това прогнозираха пред Haskovo.info собственичките на магазин „Феерия“ Ивелина Станева и Мариета Деспова.

Както всяка година така и тази очакванията са клиентите да предпочитат хризантеми, рози, алстромерия и еустома. Въпреки това не са малко и учениците, които искат да поднесат на учителите си по-екзотичните букети с орхидеи, антуриуми, стрелиции.

„Клиентите искат букетът да е богат и на приемлива цена. Затова винаги се стараем да е хубав и евтин„, обясни Ивелина Станева. „Не са малко и тези, които предпочитат по-нестандартните решения.

ImageВече има поръчки за първия учебен ден за букети с бонбони и такива с балони“. Тяхната цена варира между 15 и 20 лева в зависимост от това дали ще са в кошница. Не са малко поръчките и за букети, аранжирани с шапки.

„Това, което ни прави впечатление напоследък е, че децата имат собствено виждане за това как да изглежда букетът им за първия учебен ден. Хубавото е, че и родителите се съобразяват с техните искания и не налагат своето мнение. Може би затова нестандартните решения стават все повече и повече“, бе категорична Ивелина Станева.

Image Image
Image Image

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
alex
alex
03.09.2010 16:54 16:54

Krasota!

Back to top button