Хасково

Пак заградиха с бариера паркинг в центъра на Хасково

Паркингът зад един от блоковете в центъра на Хасково в района на читалище „Заря“ отново е с прекъснат достъп, сигнализираха читатели на Haskovo.info.

Става въпрос за сградата, в която се помещава военният стол. На бариерата е написано, че местата на паркинга са само за собственици и живеещи там.

Хората недоволстват, че им се ограничава възможността да паркират там и трябва да го правят в синята зона.

Бариера

Бариерата вече веднъж беше монтирана там през 2018 г., но след читателски сигнали тя беше премахната. От Отдел „Архитектура“ на Община Хасково тогава обясниха, че мястото е общинско и никой няма право да ограничава достъпа до него, а подобни заграждения са незаконни.

Днешният сигнал вече е изпратен на служба „Контрол на обществения ред и законност“, които ще го проверят, казаха пред Haskovo.info от общината.

ИЗПРАТИ НОВИНА

9 коментара

  1. Здравейте! Там доста често драскат колите и пукат гумите на хората. Не знам дали го правят жителите на блока или… ? Така че дори и да се премахне бариерата спре ли чужда кола задължително ще е одраскана цялата с ключ или със спукани гуми!

  2. Сложете камери ако няма наблизо и така все „някой“ ще влезе в кадър, как драска и пука гуми. Ами после какво ще му се случи на този ако го направи на моята кола, просто няма да го напиша…..

  3. Отвратително е да няма къде да спреш пред дома си, но в крайна сметка като е обществено място никой няма право да го затваря

  4. Какво ще стане най-много да удари някой и после да платиш 6 -бона в съда осъден

    1. Ей, анонимния това дето си писал от собствен опит ли го знаеш че дори и сумата от 6 бона даже. Като не знаеш как да го направиш – бъди съден и плащай, затова се иска малко ум да имаш в главата си и се прави по-много деликатен начин, но само аз си знам!

  5. Прекалено е голям проблема с паркирането в града. Жалкото е, че не те спазват и изискванията за новите сгради да иват паркоместа

  6. А бариерата зад ДСК, от другия край на читалището, е там от 20 години и никой не я е махнал, макар че земята пак се води общинска.

  7. Служба КОРЗ да проверят и бариерата на банка ДСК както пише „Боляровеца“ и да си оправдаят донякъде заплатите си. Пък може банката да плаща на Общината за да я има тази бариера. Да ги подсетим на телефон : 038 603 340

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button