Спорт

Хасковлия стана първи на The Battle 2010 край Калояново

Атанас Атанасов (в дясно)

Атанас Атанасов (в дясно)

Хасковлията Атанас Атанасов с Ауди S2 стана първи на провелото се вчера състезание „The Battle 2010“ на писта Дракон край Калояново. Надпреварата, която бе организирана от „Дрифт Клуб България“, имаше за цел да реши вечния спор между немските и японските автомобили и това, кои са по-добри на пистата, разказа за Haskovo.info местният състезател.

За отбора на Германия имаха право да се състезават автомобили с марките БМВ, Ауди, Опел, Фолксваген, Порше, Форд и Мерцедес. За отбора на Япония – Мицубиши, Субару, Хонда, Тойота, Лексус, Инфинити, Нисан, Сузуки, Акура и Мазда.

Дисциплините в които се разрази „The Battle 2010“ бяха 3 – Тайм Атак, Дрифт и Драг. Атанас Атанасов стана първи на Драг на 200 метра и грабна купата. „Нямаше да се справя без механика ми Тихомир Тонев и момчетата от Маднес Моторспорт от Пловдив, които в момента се грижат за Ауди-то ми“, бе категоричен победителят.

Haskovo.info припомня, че през май Атанас Атанасов и Тихомир Тонев станаха трети на провелия се I кръг по драг рейсинг на писта „Лесново“, където бе дебютът им като тандем.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Ataia
Ataia
06.09.2010 20:02 20:02

chestitoo na slancetooo :*

nqkoi
nqkoi
18.09.2010 16:07 16:07

taka li se pi6at novini be?ima6e tri disciplini i v trite spe4eliha nemcite.ne samo edin s audi e grabnal kupata

Back to top button