Хасково

Областният управител на Хасково остана без заместници

Заместник-областните управители на Хасково Митко Петров и Ангел Божинов са освободени от постовете си днес, съобщи за Haskovo.info областният управител Минко Ангелов. Това е станало със заповед на служебния премиер Стефан Янев. Така Ангелов остава без заместници, тъй като заповед за назначаването на нови няма.

Очаква се администрацията отново да има двама заместник-областни управители, но те вероятно ще бъдат назначени през следващта седмица, каза Минко Ангелов. Бюджет за повече в условията на пандемия нямало. Ангелов заяви, че не знае кои ще бъдат те.

На въпрос дали предвижда промени в областна администрация, Ангелов отговори, че ако това стане ще бъде официално обявено.

Митко Петров от ГЕРБ беше назначен за заместник- областен управител през 2019 година, когато на мястото на избрания за кмет на Хасково Станислав Дечев областен управител стана заместничката му Стефка Здравкова. Ангел Божинов от „Атака“ е на поста от 2017 година.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
изчегъртване
изчегъртване
28.05.2021 17:34 17:34

И на тези две корумпета им дойде редът.

Анонимен
Анонимен
28.05.2021 17:44 17:44

Браво

Влади
Влади
29.05.2021 9:23 9:23

Сега ще го видим Митко как ще си намери работа… Подлоги на Гроб

Back to top button