Регион

Спипаха 22-годишен турски гражданин, укрит в автомобил

Укритият мъж22-годишен турски гражданин е намерен укрит под задната седалка в лек автомобил „Ланчия“, съобщават от МВР. Колата е проверена на ГКПП „Капитан Андреево“. Била е управлявана от 43-годишен германски гражданин, с когото са пътували две деца на 2 и 5 години, както и 37-годишна турска гражданка и вписани в паспорта и две момчета на 11 и 12 години. Всички са задържани, а децата – настанени в помещение за майки с деца.

През почивните дни на ГКПП  „Капитан Петко Войвода“ бил спрян за проверка влизащия в страната лек автомобил „Нисан“, с италианска регистрация, управляван от 30-годишния българин. При извършената проверка граничният полицай установил разлика в номера на рамата на автомобила и номера записан в регистрационния талон. Направено било запитване до унгарски колега, работещ в контактната точка на Фронтекс на ГКПП „Капитан Андреево“, за извършване на проверка в Шенгенската информационна система. Било установено, че автомобилът е обявен за издирване в Италия.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button