Любопитно

Спектакли и много изненади за Деня на детето в Хасково и Димитровград

В Хасково и Димитровград е подготвена празнична програма за Деня на детето – 1 юни.

Много изненади, музика, танци, смешки и балони ще има от 11:30 часа на площад „Свобода“ в Хасково с представлението „Весел празник с Янко и Сиса“.

Младежкият център кани всички деца и родители на спектакъла „Петя и вълкът“ от 17:30 часа. Това е класическа детска балетна миниатюра по едноименната симфонична приказка на Сергей Прокофиев. Постановката е на Мая Габровска, а изпълнители са танцьорите от Балетна школа „Алегро“.

Празничната програма „Щастливо детство“ в Димитровград започва от 17:30 часа на централната алея. Там ще бъдат разположени различни работилници, за да могат малчуганите да творят и да се забавляват. Ще има къщи за сладолед и балони, работилница за хавайски гердани, по-големите ще могат да се упражняват в точност на дартс, а за най-малките е предвидена забавна интерактивна „Весела пътечка“, през която ще преминат през различни „препятствия“.

В програмата на сцената ще участват над 50 деца. Танцьорите от „Галаксико“ са подготвили флашмоб, а клоуни ще допълват настроението на децата за празника.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button