Хасково

39 нови свободни работни места в Хасковско

39 нови свободни работни места са обявени в Хасковска област, сочи справката в Агенцията по заетостта.

В Хасково се търсят училищен психолог, четирима международни шофьори на камиони, снабдител, главен готвач, четирима общи работници, продавач-консултант на парфюми и козметика на 1 150 лв. заплата, продавач-консултант на лагери, търговски представител на бои, лакове и лепила.

В Димитровград имат нужда от счетоводител на 1 200 лв., 9 монтажници на автомобилни кабелни инсталации, машинен оператор за направа на бетонови изделия, гладач, метач, петима общи работници, касиер.

В Харманли са обявени места за дистрибутор на лед на 1 000 лв., ръководител на търговски екип, а в Симеоновград – за четирима шивачи.

 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Цоню
Цоню
30.05.2021 21:24 21:24

Те вече са ясни кои са – хората за местата са нагласени, още преди да ги обявят. Кой идиот ще се хване, че нещо зависи от биографии, опит, умения или интервюта и конкурси! Ама хак да са ви тия дето ги нагласяте – един такива мазни и двулични, ама работа за две стотинки не могат да свършат!

Back to top button