Хасково

„Златна Тракия“ и таланти от риалити на площадка „Спартак“

Златна ТракияФолклорна програма постави началото на втората празнична за Хасково вечер. Концерт на площадка „Спартак“ изнесе танцов ансамбъл „Златна Тракия“. Веднага след пищните изпълнения на сцената излязоха талантите от риалити шоуто „България търси таланти“.

Първа бе Елисавета Генчева. Малката певица разчуства публиката с изпълнение на фолклорни песни в съпровод на гайда. След нея пя Людмила Йовчева, а последна излезе незрящата певица Богдана Петрова. Тя обеща отново да дойде в Хасково, защото публиката тук е страхотна.

 Елисавета  Елисавета
 Людмила  Людмила
 Богдана  Богдана

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
зрител
зрител
09.09.2010 23:48 23:48

Много слаба програма и липса на публика Това е изпълнение за по-малки зали ,за да могат да се запълнят. Иначе не си струва да се харчат пари за стотина души публика при 6000 места на площадката .Несъпоставими неща . Пък и озвучаването проглуши ушите на хората и някои си тръгнаха преди края . Недопустимо от страна на организаторите! Първата водеща беше отвратително нахална и креслива за разлика от втората. Подбор и задача пак на организаторите !!!

Back to top button