Хасково

Камбаните забиха, ама слабо, ще слагат още две

Камбанарията и статуята св. БогородицаКамбаните на новата камбанария до монумента Св. Богородица забиха за Деня на Хасково – 8 септември. Звукът им обаче бе слаб и гражданите и гостите на града, които се бяха събрали пред театъра, не чуха почти нищо. 

„Знаем, че камбаните не бият достатъчно силно затова тази сутрин стартирахме преговори за доставка на още 2„, съобщи кметът Георги Иванов по време на празничната церемония за деня на града. 

Градоначалникът прогнозира, че на хасковлии им предстои тежко, но преодолимо бъдеще. „Трябва да продължим да вървим напред, за да може всяка една година да оставяме по нещо след нас. То се прави с парите на гражданите и нека те не мислят, че парите са им изгубени“, каза градоначалникът.

Той призова всички, които могат да помагат да развитието на Хасково да го направят. Георги Иванов пожела на жителите на града здраве и оптимизъм.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
-----
-----
08.09.2010 17:37 17:37

da o6te 2 za kakvo sa tolkova mn kambani v haskovo samo kambani … sa napravi kmetIn ni ne6to drugo

Анонимен
Анонимен
08.09.2010 18:39 18:39

Уж щяха да се чуват на 30КМ ? То 30 метра няма.

жител на хасково
жител на хасково
08.09.2010 23:31 23:31

да.спарите на хората???а защо не с парите на крадеца кмет??? се строи камбанарията???а още има и незакрити мръсни канали в града.и то на стратегически места.като пред самата жп гара.

Back to top button