Хасково

Президентът, областният и М-Тел честитиха празника на хасковлии

Съобщението от М-ТелПоздравителен адрес до хасковлии изпрати днес президентът Георги Първанов за Деня на града. „Чест ви прави, че не се огънахте пред трудностите„, се казва в поздравлението. На кмета на града държавният глава пожелава здраве и сили, за да подобри живота на хората в Хасково.

„Живеем в красив и уреден европейски град. Поздравявам ви за ентусиазма и силния дух, с който преследвате своята цел„, пише в поздравителния адрес от областния управител Румен Данев.

Татяна Александрова

Татяна Александрова

Добри пожелания към управляващите и жителите на Хасково отправи и ръководителката на делегацията от побратимения руския град Шатура Татяна Александрова. В словото си тя подчерта, че взаимотоношенията между двата града не са само на хратия, а се проявяват в културен и духовен аспект повече от всякога.

Изненадващо абонатите на М-Тел получиха поздравителни съобщения от мобилния оператор с текст „М-тел празнува с вас! Честит празник на град Хасково!“. Хасковлии съзряха в жеста опит на мобилния оператор да ги подсети да изпратят поздравителни SMS-и на приятелите си.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
хм
хм
08.09.2010 16:30 16:30

ами маникюра да си бяхте пооправили

Back to top button