Хасково

Десислава огласи Хасково за празника, в небето – фойерверки

ДесиславаПразничната програма за Деня на Хасково завърши с концерт на фолк дивата Десислава на спортна площадка „Спартак“. Изпълненията на блондинката се чуваха в почти целия град.

За разлика от предишните концерти, този път публиката бе значително повече. На площадка „Спартак“ имаше над 4 000 зрители. За тях Десислава изпя най-големите си хитове от последните години и няколко песни на английски. Зарадвани бяха и феновете на народната музика.

ЗаряЗа тях бе и спектакълът на ансамбъл „Хасково“, които излязоха на сцената още по светло. Тяхната програма бе подготвена специално за празника на града – 8 септември. Между фолклора и фолка в концерта имаше и класика в изпълнение на трио „Сопрано“ и група „Стрингс“.

Кулминацията на празника на Хасково бе пищната заря в небето над града. Тя започна броени минути преди полунощ и постави финала на честването на 8 септември, който се празнува като ден на града за 17-ти път.

 Ансамбъл Хасково  Сопрано
 Стрингс  Публиката
 Десислава  Публиката
 Десислава  Зарята

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button