Регион

Спортните празници в Димитровград продължават с плуване

Плажен волейбол„Водната“ част от спортните празници в Димитровград продължават днес на плувен комплекс „Раковски“, съобщават от общината. Програмата включва три дисциплини – плуване 50 м свпободен стил, най-атрактивен скок – тип „фонтан“ и спортни скокове. За участие са се записали 20 плувци и 10 скачачи, но вероятно броят на участниците ще се увеличи, защото записването ще продължи непосредствено до началото на състезанията в 17:30 часа.

В късния следобед вчера на плувен комплекс „Раковски“ завърши надпреварата по плажният волейбол за юноши. Играха общо осем отбора, а възрастовата граница беше до 18 години. Бургазлията Живко Димитров, който тренира волейбол в школата на ВК Лукойл-Нефтохимик и неговият съотборник Георги Канев от димитровградската езикова гимназия взеха първото място. Втори завърши отборът на Тихомир Димитров от ЕГ „Д-р Иван Богоров“ и Андрей Петров от ПМГ „Иван Вазов“, а трети станаха Марио Илиев и Николай Петров от математическата гимназия в града.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button