Хасково

Венцислав Кирчев е временно директор на ОДМВР – Хасково

Старши комисар Венцислав Кирчев е временно преназначен до завръщане на титуляра Ангел Цанков, но не по-късно от 1 година, на длъжността директор на ОДМВР – Хасково, съобщават от полицията. Цанков е в болничен. Рокадата става със заповед на министъра на вътрешните работи Бойко Рашков.

Днес Кирчев е бил представен пред ръководния състав на хасковската дирекция от заместник-министъра на Емил Ганчев.

Директор
Венцислав Кирчев (вляво) и Емил Ганчев

Той е съобщил, че промяната в ръководството е продиктувана от необходимостта от нова визия, нови методи и нови решения в дейността на дирекцията. Зам.-министърът е подчертал, че очаква от служителите активни и бързи действия, добра комуникация и ефективно взаимодействие с органите на местната власт за разрешаване на възникналите проблеми.

Новият директор е благодарил за гласуваното му доверие и е заявил, че ще заложи на диалога, професионализма и екипното разрешаване на възникналите трудности.

Старши комисар Венцислав Кирчев има над 23 г. професионален стаж в МВР. Минал е през различни нива в системата, има награди за добрата си работа. През 1998 г. стартира кариерата си като полицай в „Охранителна полиция“ към хасковското управление.

Последователно е заемал следните длъжности: разузнавач през 1999 г.и 6г. по-късно – инспектор в група „Криминална полиция“ на РУ – Хасково, началник на полицейския участък в Стамболово през 2008 г., началник група „Териториална полиция“ към РУ Хасково през 2014 г. От април 2019 г.се премества на работа в ОДМВР – Кърджали, където до настоящия момент оглавява участъка в Черноочене. Завършил е бакалавърската и магистърската си степен в ПУ „Паисий Хилендарски“ – Пловдив.

4 коментара

  1. Цанков,къде си бе истерик..?Ела да ти подаря още 5 кг и пак да не ги обявиш никъде..Сега вече като те няма ще откопая и другите 65 Владкоооооооооооо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button