Хасково

Анна Щилянова спечели конкурса за директор на библиотеката в Хасково

Анна Щилянова спечели конкурса за директор на Регионална библиотека „Христо Смирненски“ в Хасково, съобщават от общината.

Тя е класиране на първо място от конкурсната комисия с 300 точки. На второ място с 283 т. е досегашният директор Кирилка Страшникова, която беше назначена до провеждането на конкурс. Трета е Деница Арнаудова с 243 точки. Анна Щилянова е главен библиотекар в Детския отдел на Регионалната библиотека.

Както Haskovo.info писа, документи за конкурса подадоха трима кандидати, които бяха допуснати. Те се явиха на защита на концепция за дейността и развитието на библиотеката. Длъжността се заема за срок от 4 г.

9 коментара

 1. Тая Кирилка не стига че е пенсионерка, че и на конкурс се явила. Още се натиска да е Директор.

  1. За директор се натискат само комплексари.
   И дано ги пращат и на психотест, че все пак…с деца се срещат, макар и отвреме навреме.

  2. Ти, какво, да не те гризе завист нещо или лична неудовлетвореност, или проста човешка злоба

   1. Завист, че няква там, спечелила конкурс, за който се употребиха думите „срамен“, „съмнителен“ и „нагласен“???
    Неудовлетвореност е позитив, води към развитие и самоусъвършенстване. Виж незадоволеност е друго!
    За злобата-не позна!

 2. Браво Ани ти си най подходящия човек за този пост успех и Митето да почерпи

 3. Леле, леле смях до сълзи мухахаха по подходящ човек нямаше и да има даже и професор да се беше явил щяха да му дадат едва едва 299.5 точки хахаха поздравления за комисията

 4. ПЪЛЕН АБСУРД – директорка на библиотека – срок или мандат 4 години! А ДИРЕКТОРКА НА УЧИЛИЩЕ – ДО ЖИВОТ ИЛИ ДО ПЕНСИЯ! От това по абсурдно и ПЛАТЕНО – няма!!! И да – ТРЯБВА ПСИХОТЕСТ ама истински и обективен за всеки на директорски пост! Особенно за мизерни женици, чийто слава на злобни и агресивни вещици ги изпреварва още преди да седнат на стола пред бюро и да треперят на вратата да пише – директор – АЗ!

 5. За съжаление селянията ходи по директорските постове – за тях се бутат разни неудовлетворени женици, които си търсят реализиция като директорки! Такива, които нямат нищо друго стойностно и смислено в живота си! И като им дойдат житейски задължения и ситуации в живота РЕВАТ и БЕСНЕЯТ – колко били ангажирани на директорския стол! Ми някой да не ги е вързал за тоя директорски стол! Ама тя неадекватната преценка за собствената значимост им пречи да преценят реално колко са излишни!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button