Хасково

Смиляна Нитова е втора в листата на БСП в Хасково за изборите на 11 юли

Смиляна Нитова ще бъде на второ място в листата на БСП за Хасково за изборите на 11 юли. Това съобщи за Haskovo.info областният лидер на социалистите Емилия Масларова.

Днес Националният съвет на партията е одобрил листите за парламентарните избори. Преди регистрацията в тях все още има възможност за промяна, уточни Масларова.

Както Haskovo.info вече съобщи водач на БСП за региона ще бъде заместник – председателят на АБВ Владимир Маринов. Второто място предизвика поредните скандали в партията миналата седмица и представителите на хасковската общинска структура са напуснали заседанието на Областния съвет.

В крайна сметка именно представител на Хасково в лицето на Смиляна Нитова ще бъде втори в листата. След нея е поставен представителят на Свиленград Георги Илиев. Четвърта ще бъде Диляна Комитова от Харманли, а пети – Пламен Панев от Димитровград. На шесто място е почетният гражданин на Хасково и олимпийски медалист по борба Димо Костов. Следват Божидар Драганов, Иван Педев, Иван Ганев, Владимир Бамбалов, Михаил Димитров, Атанас Атанасов. Листата ще бъде допълнена преди регистрацията в РИК – Хасково.

 

Зам-председател на АБВ води листата на социалистите в Хасково

3 коментара

  1. Много уместен въпрос! За съжаление без отговор! Няма ги новите лица от предишната листа. С тази листа и един няма да вкарат БСП. Позор!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button