Хасково

Смиляна Нитова е втора в листата на БСП в Хасково за изборите на 11 юли

Смиляна Нитова ще бъде на второ място в листата на БСП за Хасково за изборите на 11 юли. Това съобщи за Haskovo.info областният лидер на социалистите Емилия Масларова.

Днес Националният съвет на партията е одобрил листите за парламентарните избори. Преди регистрацията в тях все още има възможност за промяна, уточни Масларова.

Както Haskovo.info вече съобщи водач на БСП за региона ще бъде заместник – председателят на АБВ Владимир Маринов. Второто място предизвика поредните скандали в партията миналата седмица и представителите на хасковската общинска структура са напуснали заседанието на Областния съвет.

В крайна сметка именно представител на Хасково в лицето на Смиляна Нитова ще бъде втори в листата. След нея е поставен представителят на Свиленград Георги Илиев. Четвърта ще бъде Диляна Комитова от Харманли, а пети – Пламен Панев от Димитровград. На шесто място е почетният гражданин на Хасково и олимпийски медалист по борба Димо Костов. Следват Божидар Драганов, Иван Педев, Иван Ганев, Владимир Бамбалов, Михаил Димитров, Атанас Атанасов. Листата ще бъде допълнена преди регистрацията в РИК – Хасково.

 

Зам-председател на АБВ води листата на БСП в Хасково

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
таралеж
таралеж
03.06.2021 21:44 21:44

И като е местна и е била вече народен представител, какво е направила?

нелина
нелина
04.06.2021 11:05 11:05

Много уместен въпрос! За съжаление без отговор! Няма ги новите лица от предишната листа. С тази листа и един няма да вкарат БСП. Позор!

Азазел
Азазел
13.09.2021 21:40 21:40
Отговор до  нелина

Позна

Back to top button