Хасково

Гонка в Хасково след удар на кръстовище, издирват Фолксваген

Екшън с преследване се разигра след обяд по булевард „Васил Левски“ в Хасково.

Пътните полицаи се отзоваха на сигнал за пътно произшествие. В отбивка на булеварда след кръстовището до Цигарена фабрика беше спрял лек автомобил Ауди. Шофьорът обясни на полицаите, че на кръстовището под АГО е бил ударен странично от бял Фолксваген Голф, който след това е продължил към Цигарена с над 120 км/ч.

Катастрофа

Шофьорът на Аудито последвал Фолксвагена и го настигнал на мястото, където го завариха полицаите. Беглецът предложил 200 – 300 лв. за счупеното странично огледало и ожуления калник. Собственикът на Аудито обаче не се съгласил и казал, че ще извика полиция. Тогава шофьорът с Фолксвагена избягал.

При инцидента няма пострадали. Тестът с дрегер на водача на Аудито е отрицателен за алкохол. От полицията издирват Фолксвагена и неговия водач.

3 коментара

  1. Е, какво има да го издирват, тоя с Аудито сигурно е запомнил номера на голфа. По номера се намера лесно.

  2. Там цялото кръстовище е опасано с камери. Лесно може да се види номера му.

  3. То с аудито голям лъжец излезна. Случката стана в ул. Единство тоя с голфа идваше засилен от към автогарата и тъкмо изпреварваше аудито удари страничното огледало и не спря то с Голфа мина на червен светофар и зави към бул васил левски. Аудито спря сред пътя и после тръгна след голфа и от там на татъка незнам какво стана 😀😀

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button