Любопитно

Отличиха Туристическия информационен център в Хасково

Туристическият информационен център получи грамота на Годишната среща на туристическия бранш 2021, съобщават от община Хасково.

Отличието е за успешно популяризиране на туризма в общината. Срещата се проведе в Централния военен клуб в София и е организирана от „Дестинация България“ с подкрепено от Министерство на туризма.

„Това отличие е оценка за работата на Туристически информационен център – Хасково и отговорност, която ни кара да работим още по-сериозно за презентиране на туристическите обекти в община Хасково и за популяризиране на нашите културно-исторически обекти и архитектурни паметници. За да бъде Хасково една от най-предпочитаните дестинации в България“, казват от центъра.

Туризъм

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Васко
Васко
07.06.2021 11:06 11:06

Какъв туризъм в Хасково бе хора, вие наред ли сте с главния мозък. На Бея Гошо фиксидеята. Тук е работнически град. Какво ще видях хората като дойдат?! Едно гробе и два камъка.

Back to top button