Регион

Мъж пробва да глътне дрога при полицейска проверка

31-годишен мъж е заловен с дрога в Димитровград, съобщават от полицията.

Той е проверен на 4 юни привечер на улица „Св. Климент Охридски“ в града. Познайникът на полицията е опитал да глътне полиетиленова свивка с около 6 грама канабис, която е иззета. Той е задържан до 24 часа.

23-годишен хасковлия пък е арестуван за кражба вчера. В 16:50 часа в хасковската полиция е получен сигнал от диспечер на частна охранителна фирма за проникване в имот във вилна зона „Орфей“. На място е изпратен патрул, който установил, че в сградата е проникнато след изкъртване на ролетна щора и счупване на прозорец, при което е открадната прахосмукачка. По-късно е задържан младежът, познайник на полицията, а откраднатото е върнато.

На 4 юни за кражба на пари е хванат 14-годишен от Любимец. Детето влязло в незаключен Фолксваген, паркиран на улица „Св. Иван Рилски“ и отмъкнало 95 лева. Същият ден двама харманлийци на 43 и 17 г. са заловени в кражба на 15 дъски, които откраднали от двор на местно училище.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button