Хасково

Обраха хасковлийка, дядо остави колата си отключена и тя изчезна

ПолицияС 13-грамово златно колие се „разделила“ 20-годишна хасковлийка, съобщават от областната дирекция на МВР. Момичето е подало сигнал снощи около 21 часа в дежурната част на хасковското полицейско управление, че движейки се по тротоара на булевард „Съединение“ в областния град непознато за нея лице издърпало от врата й златното бижу.

69-годишен любимчанин е съобщил за откраднат автомобил. Вчера мъжът подал сигнал в полицейската част, че ползваният от него автомобил Фолксваген Голф, собственост на 27-годишен свиленградчанин, е противозаконно отнет.

Полицаите установили, че мъжът оставил колата отключена и с ключове на таблото в 19 часа на улица в града. След като се върнал Голф-ът липсвал.

0,9 грама канабис са иззели димитровградските полицаи. Вчера те са проверили познатият им 22-годишен младеж на улица „Отец Паисий“ в Димитровград. При проверката от него е иззето полиетиленово пликче със изсушена листна маса.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button