Хасково

РИОКОЗ затвори част от тоалетните на Спортното

Георги Парушев

Георги Парушев

РИОКОЗ спря от експлоатация част от санитарните възли в Спортното училище в Хасково, съобщиха за Haskovo.info главният инспектор в отдел „Контрол на нехранителните обекти“ Георги Парушев.

По думите му причината е в липсата на средства за ремонт, но инспекторите са получили уверение, че в най-скоро време проблемът ще бъде решен. Заместник – директорът на Спортното училище Димитрина Алексиева увери, че става въпрос за козметични дейности и тоалетните в училището работят.  

Преди началото на учебната година инспекторите от РИОКОЗ – Хасково са проверили 91 школа в областта. Издали са 8 предписания за констатирани от тях нередности. Те са за боядисване на стени, тавани и цокли, за подмяна или възстановяване целостта на подовите настилки, подмяна на дограма в класни стаи и коридори, както и смяна на счупени мивки и чинове.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
tatyana
tatyana
13.09.2010 15:58 15:58

време е наистина да се вземат сериозни мерки по отношение на хигиената и условията в които ще учат децата ни.дано ръководствата на училищата си вземе бележка от предписанията на инспекторите!

Back to top button