Хасково

Шест деца на загинали полицаи получиха лаптопи за първия учебен ден

11-годишната Николета е първата в ляво, снимка МВР ХасковоШест деца на загинали при изпълнение на служебния си дълг полицейски служители от Хасковско получиха лаптопи по случай първия учебен ден. Преносимите компютри бяха връчени днес в областната дирекция на МВР.

Сред получилите подаръци в Хасково днес бяха десетгодишните Антоан и Стоян и 11-годишната Николета.

Подаръците са част от националната дарителска кампания, която включва 160 деца от цялата страна. В София лаптопите бяха връчени лично от министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
0001
0001
13.09.2010 18:59 18:59

Господа напишете на кого са децата,кои са загиналите служители при изпълнение на дълга си.Направете една стена с техните портрети за да се разбере че не са забравени.Не само на ДИРЕКТОРИ които са си отишли СЛАВНО И БЕЗСЛАВНО. На вниманието на Нина Николова и на цялото ръководство на ОД на МВР Хасково.

приятел
приятел
13.09.2010 21:56 21:56

Като се облажва от подаръците на МВР, попитайте Николета отишла ли е на гроба на баща си. Какво лицемерие и фалш! Просто не знаете истината!

Back to top button