Хасково

ГЕРБ с нови общински ръководства в Хасковско

Румен ДаневНови общински ръководства на партия ГЕРБ в Хасковска област е одобрила изпълнителната комисия. Те са предложени от областното ръководство и са представени на събрание снощи, съобщиха от партията.

В Хасково общински ръководител на ГЕРБ е областният управител Румен Данев, а организационен секретар – Евгени Консулов. Председателят на Общински съвет Димитровград Катя Чалъкова ще ръководи и местната структура на партията. В Харманли общински ръководител е Наталия Пачеманова, а в Свиленград – Атанаска Михайлова.

Засега ръководство няма единство структурата в община Стамболово, изпратено е предложение до изпълнителната комисия което се очаква да бъде одобрено до края на месеца.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
гражданин
гражданин
14.09.2010 17:41 17:41

Точно в десядката! Г-н Данев се доказа и заслужава да е избран за общински прецедател.Нормално е тези,на които им пречи да крадат да го плюят.
Поздравления за ГУБЕРНАТОРА

Back to top button