Хасково

БСП за България се определи като единствената алтернатива

БСП за България е единствената алтернатива на бруталното и нагло управление от последните 10 години. Трябва да бъде сложен край и трябва да спрем да търсим спасители, а да заложим на разума и на хората, които могат да дадат опита, познанията и енергията си за добруването на нашата родина. С тези думи водачът на листата на социалистите за Хасково Владимир Маринов представи кандидатите за народни представители.

Трябва да спрем да виждаме обезлюдяващи села, тази демографска катастрофа, до която ни доведе управлението на Борисов, трябва да бъде решена. Аз съм тук, за да работя за региона и жителите на Хасково, каза Маринов, който е заместник – председател на АБВ и заместник – кмет на пловдивската община Родопи.

БСП
Владимир Маринов

Маринов обяви, че няма притеснения от факта, че не е местен, защото считал себе си за достатъчно подготвен човек, комуникативен и с ясна визия. Важното е да знаеш какво можеш да направиш в следващото народно събрание за хората от региона. Картината в Хасковска област не е розова и затова кампанията ще бъде близо до хората, каза Владимир Маринов.

Сред проблемите, чието решение ще търсят бъдещите депутати бяха посочени демографската катастрофа в страната, липсата на подкрепа за малкия и средния бизнес, както и чисто икономическите проблеми. Като пример Маринов посочи интерконектора с Гърция, чието строителство се бави. Връзката му с Димитровград е премахната от проекта без да се намали сумата за изграждане, а реалната диверсификация така и не се случва, посочи той. Ще се работи и в посока тържища за земеделците от региона, социалната политика и здравеопазването.

Ние влизаме в тази битка за победа, коалицията има друга енергия и друго звучене и обединението ни ще доведе до добри резултати, тъй като това е мотив за левия избирател, убеден е Владимир Маринов. Според него в структурите на БСП в Хасковска област ситуацията е спокойна и цари единомислие.

На предишните избори хората показаха, че трябва да махнем ГЕРБ и виждаха решението в поредния спасител, в поредния месия. Само че този спасител в лицето на Слави Трифонов не чухме да си отвори устата, заключи Владимир Маринов като отново определи БСП за България като единствена алтернатива на досегашното управление.

БСП внесе в РИК – Хасково листа с 12 кандидати

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
09.06.2021 21:17 21:17

Кога ще свърши тоз комунизъ?

Разбирач
Разбирач
10.06.2021 10:49 10:49

Неудачници от всички страни съединявайте се.

Бай Онзи
Бай Онзи
14.06.2021 6:53 6:53

От сая храска заяк няма да излезе.

Back to top button