Любопитно

Занимателна ваканция за децата в димитровградската библиотека

„Занимателна ваканция“ за ученици от първи и втори клас започва от 14 юни в Градска библиотека „Пеньо Пенев“ в Димитровград. Инициативата ще продължи до 31 август, съобщават от общината.

Проявата има за цел да затвърди наученото от децата по част от учебните предмети и да им помогне с усвояването на нови знания през лятната ваканция. Всеки ден от 9:30 ч. до 11:30 ч. в библиотеката педагози ще водят занятията.

В понеделник ще се провеждат часовете по български език и литература „В света на думите“, а във вторник – „Занимателна математика“. Сряда е ден за „English is fun“, в който децата ще учат по забавен начин английски език. В четвъртък ги очакват „Приключения с Финч и Бий“ в забавните уроци по програмиране и роботика. Петък също ще е забавен с работилницата „Art attack“, в която децата ще творят и изработват интересни и полезни неща от рециклирани материали.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button