Хасково

Гражданска платформа „Българско лято“ очаква поне 2 мандата в Хасково

Политическа партия „Гражданска платформа българско лято“ откри официално предизборната си кампания в Хасково.

Водачът на листата Румен Райчев и останалите кандидати в листата, заедно с десетки съмишленици на платформата се събраха пред партийния офис на улица „Петко Славейков“, след което заедно се качиха под монумента „Св. Богородица“, за да открият кампанията си на емблематичното място.

Българско лятоДнес „Българско лято“ открива кампанията си едновременно във всички областни градове на знакови исторически места в знак на единство и обединение, заявиха кандидатите.

Мотото на кампанията „Справедливост за всеки“ акцентира върху ключовите акценти на партията – справедливост в здравеопазването, икономиката, правосъдието и бизнеса.

Партията, която е под номер 15 в интегралната бюлетина, регистрира пълна листа от 16 кандидати за народни представители в Районната избирателна комисия в Хасково.

Българско лято
Румен Райчев

Водачът Румен Райчев е на 39 г., завършил НСА, специалист в спортния сектор. Той заяви, че на национално ниво „Гражданска платформа българско лято“ с идеолог Васил Божков ще се бори за ключова роля в българския парламент. Амбицията за Хасковска област е спечелването на 2 депутатски мандата.

„Ние не сме за подмяната, а за истинската промяна. Трябва да се спрат кражбите, които сега са навсякъде – от здравеопазването до земеделието. Повечето хора в нашата листа са млади и неопетнени, сред които има икономисти, юристи и други специалисти в различни сфери“, каза още Румен Райчев.

Пълната листа на ПП „Гражданска платформа българско лято“ в Хасково:

1. РУМЕН БОЯНОВ РАЙЧЕВ
2. ПАНЧО ПЕНЧЕВ ПАНЕВ
3. ИВАН СТОЯНОВ ВАНКОВ
4. ГАБРИЕЛА МИЛКОВА БОЙЧЕВА
5. ХРИСТО ТЕНЧЕВ ТЕНЧЕВ
6. СТОЯН ИВАНОВ КРЪСТЕВ
7. ХРИСТИНА КОСТОВA ПЕТКОВА
8. ЕМИЛ ИРОБАЛИЕВ ВАСКОВ
9. ПЕТКО МИЛКОВ ПЕНЕВСКИ
10. ИВАН ВЪЛЧАНОВ ИВАНОВ
11. ШЕНОЛ ШАИБ АХМЕД
12. ХРИСТО КАМЕНОВ ХРИСТОЗОВ
13. КРАСИМИР ДИМОВ ДИМОВ
14. ФЕРКАН ИВАНОВ ЯНКОВ
15. ЖИВКО МИТКОВ ЧОРЛЕВ
16. КАДИР ЮЗЕИР САЛИФ

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Янко Митев
Янко Митев
14.06.2021 7:15 7:15

Не познавам нито един от тях! Това ми говори добре за мене си!

Back to top button