Избори 2021

Владимир Маринов с ангажимент мотопистата в село Горски извор да получи лиценз

Ангажимент да спомогне за решаването на проблемите с лиценза на мотопистата край село Горски извор пое водачът на листата на БСП за България в Хасково Владимир Маринов.

Заедно с петия в листата Пламен Панев и деветия Иван Ганев днес те бяха гости на традиционното състезание по мотокрос край селото. На арената на адреналина участваха над 100 състезатели от цялата страна.

Да изрази лична подкрепа към кандидата за народен представител Владимир Маринов дойде Румен Петков, който е и председател на федерацията по мотокрос. Владимир Маринов е водач на листата в Хасковски избирателен район след подписаното споразумение между БСП и ПП АБВ за изборите на 11 юли.

„Хасковският избирателен район има своя достоен и почтен кандидат за народен представител от коалиция БСП за България в лицето на Владимир Маринов“, заяви Петков. „Развитието и динамиката на мотоспорта в страната през последните години се случи така, че условно лицензираните трасета са разположени в Северна България. Те са привлекателни за състезателите от региона, но и за тези от Европа и света. Затова е изключително важно за любителите, професионалните състезатели, механиците и спонсорите на този спорт това трасе да получи своя лиценз, то да стана част от републиканския шампионат и част от спортната гордост на България, Европа и света“, каза още председателят на федерацията Румен Петков

Трасето край село Горски извор е едно от най-атрактивните и трудни за мотокрос в България. То е разположено на площ от 70 дка, като амбицията на кмета на селото Ангел Георгиев е да възроди традицията за състезания на пистата.

Владимир Маринов увери жителите на Горски извор, че усилената работа за развитието на общината и региона ще продължи.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Back to top button