Хасково

Заличиха кандидат депутат в Хасково, РИК назначи секционни комисии

Районната избирателна комисия е заличила регистрацията на кандидата за народен представител от „Демократична България“ Станимир Стоянов за участие в изборите на 11 юли, става ясно от публикувано от комисията решение.

Заявлението е подадено от Стоянов вчера като в него не са посочени причини за отказа от регистрация, уточняват от РИК. Станимир Стоянов беше трети в листата на коалицията.

С други свои решения РИК назначава секционните избирателни комисии в общините Маджарово, Любимец, Стамболово, Тополовград, Минерални бани и Харманли.

По-рано през седмицата бяха назначени и СИК-овете в общините Ивайловград, Димитровград, Свиленград и Симеоновград.

6 коментара

  1. Ей, Станимирчо има“ Видов ден „, най-после си го заслужи! Стана за смях на цяла България, с тези много криминални регистраций – – Депутат ще ставаш а? Сега ако имаш малко достойнство, мести се в друг град….

    1. Щом толкова ви пречи момчето значи добре се справя. Съмнява ме да се откаже толкова лесно от герберите и схемите. Скоро пак ще чуем с добро за него.

      1. Не ни пречи, ама да работи и да си гледа децата, за депутат не става.

  2. пречи ни щото краде. Ако го искате много вземете го той сега ще се мести в друг град. Тука вече се прочу

  3. Партията не е разследващ орган! Вината си е на самия кандидат и на системата. Не знам защо не се гневите на тези които са избрани крадът милиони и ви се присмиват. Нали обикновено гласувате за тях. Този вече не е проблем. Другите са големия…

    1. Ка кво значи разследващ орган,значи всеки палячо е Шекспир,ти най-добре ги разбираш тия работи.Щом ни помага и се въргаля по -паветата-е най-добрия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button