Хасково

Заличиха кандидат депутат в Хасково, РИК назначи секционни комисии

Районната избирателна комисия е заличила регистрацията на кандидата за народен представител от „Демократична България“ Станимир Стоянов за участие в изборите на 11 юли, става ясно от публикувано от комисията решение.

Заявлението е подадено от Стоянов вчера като в него не са посочени причини за отказа от регистрация, уточняват от РИК. Станимир Стоянов беше трети в листата на коалицията.

С други свои решения РИК назначава секционните избирателни комисии в общините Маджарово, Любимец, Стамболово, Тополовград, Минерални бани и Харманли.

По-рано през седмицата бяха назначени и СИК-овете в общините Ивайловград, Димитровград, Свиленград и Симеоновград.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Някой
Някой
13.06.2021 21:50 21:50

Ей, Станимирчо има“ Видов ден „, най-после си го заслужи! Стана за смях на цяла България, с тези много криминални регистраций – – Депутат ще ставаш а? Сега ако имаш малко достойнство, мести се в друг град….

Да
Да
13.06.2021 23:31 23:31
Отговор до  Някой

Щом толкова ви пречи момчето значи добре се справя. Съмнява ме да се откаже толкова лесно от герберите и схемите. Скоро пак ще чуем с добро за него.

Анонимен
Анонимен
14.06.2021 0:04 0:04
Отговор до  Да

Не ни пречи, ама да работи и да си гледа децата, за депутат не става.

Честит празник на психиатрите
Честит празник на психиатрите
14.06.2021 0:15 0:15

пречи ни щото краде. Ако го искате много вземете го той сега ще се мести в друг град. Тука вече се прочу

Янко Митев
Янко Митев
14.06.2021 8:17 8:17

Партията не е разследващ орган! Вината си е на самия кандидат и на системата. Не знам защо не се гневите на тези които са избрани крадът милиони и ви се присмиват. Нали обикновено гласувате за тях. Този вече не е проблем. Другите са големия…

Разбирач
Разбирач
14.06.2021 8:28 8:28
Отговор до  Янко Митев

Ка кво значи разследващ орган,значи всеки палячо е Шекспир,ти най-добре ги разбираш тия работи.Щом ни помага и се въргаля по -паветата-е най-добрия.

Back to top button