Хасково

Катастрофа причини големи задръствания по „Кърджалийска“

Катастрофа между два леки автомобила причини големи задръствания по булевард „Освобождение“ в Хасково.

Инцидентът стана преди обяд на кръстовището с булевард „Илинден“. Удариха се Мерцедес и Опел, които са се движили по „Кърджалийска“. Опелът се е спускал откъм Оранжевия мост, а Мерцедесът се е движил срещу него и се е опитвал да направи ляв завой към „Илинден“, когато двете коли са се ударили.

След сблъсъка Опелът се е забил в заграждения до светофара. Пострадала е пътничка в него, която е откарана за преглед в Спешно отделение на болницата. Шофьорите не са употребили алкохол.

4 коментара

 1. Карайте бавно, бе хора, за да стигнете, където сте тръгнали! Яхнали сте 200 коня и ще пристигнете по-бързо отколкото пеша! Сега, колкото сте бързали, толкова проблеми: с полиция, майстори, части и т.н. Без проблем – проблеми! 40 -сет км е една добра скорост за града ни!

  1. Ами докато не осъзнаят ,че най-добрия шофьор е пристигналият ще е така!!!

  2. Бвано е едно на ръка. Дори при скорост от 40 км/ч може да се стигне до фрапиращи последствия, тич момчета горе едва ли са шофирали с 80-100 км/ч там.

   Модерните шофьори, обаче, не могат да се примирят със стандартния стил на шофиране. Или едната ръка трябва да е заета (с телефон, цигара, баничка, етц.) или вниманието трябва да е споделено между пътя и космоса наоколо, или някое гадже трябва да се впечатлява със селски номера.

   Освен бавно, в града трябва да се шофира и внимателно, най-добре – с умерена доза страх. Ако не за живота ти и този на останалите живи същества наоколо, поне от една солена глоба.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button