Избори 2021

ГЕРБ Хасково откри кампанията с водосвет, залага на нови идеи за развитието на региона

С вяра в доброто и намерение за позитивна кампания – така кандидатите за депутати на коалиция ГЕРБ – СДС поставиха началото на предизборния месец. Традиционно това стана с водосвет в църквата „Св. Архенгел Михаил“ в Хасково. Кандидатите от листата с №5 в бюлетината запалиха свещ за здраве, мир и успех в предстоящата предизборна надпревара и за победа на изборите на 11 юли.

Имаме няколко нови идеи за развитието на Хасково и региона, които ще споделим по време на кампанията, каза след официалната част водачът на листата Делян Добрев и допълни, че за съжаление една от идеите ни по време на предишната кампания на този етап няма да може да се осъществи. Става въпрос за велоалеята между Хасково и Минерални бани. Въпреки че е стартирало проектиране, служебното правителство е отказало реализацията на проекта и в АПИ е получено писмо, че не може да се осъществи.

ГЕРБ

В следващия мандат смятаме да положим усилия за реализирането на един дълоочакван проект – допършване на оковръстното шосе на Хасково от Бадема до изхода към Кърджали. Пътят трябва да започва от бул. „Никола Радев“ и да стигне до кръговото на бул. „Освобождение“, от където дъгата да продължи до бившия ТЕЦ, обясни Делян Добрев. По този начин целият товарен трафик ще бъде изведен извън Хасково.

В следващия месец ще се концентрираме върху това, което ще направим за региона и ще представим всичките си идеи, допълниха кандидатите за народни представители на коалицията ГЕРБ – СДС.

Ето и пълната листа на ГЕРБ – СДС за Хасково:

1. Делян Александров Добрев
2. Д-р Георги Тенев Станков
3. Стефан Димитров Димитров
4. Динко Петров Тенев
5. Божидар Петков Петков
6. Митко Костадинов Полихронов
7. Евгения Даниелова Ангелова
8. Д-р Стефка Здравкова Стефанова
9. Митко Петров Петров
10. Живко Цветков Спасов
11. Атанас Емилов Асенов
12. Гергана Илиева Петрова
13. Д-р Мариян Дойчев Кръстев
14. Мария Йорданова Белчева
15. Емил Димитров Френгов
16. Георги Валентинов Димитров

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Back to top button