Регион

Над 100 полицаи на национален преглед в Димитровград

ДемонстрацииСъс семинар за актуализация на професионалната квалификация започна Националният преглед по полицейска лична защита, който се провежда в Димитровград. Над 100 служители на МВР, голяма част от които носители на национални и международни призове в спортовете карате и джу джицу, участват в инициативата. Това съобщи за Haskovo.info началникът на група Полицейска лична защита към Центъра за бойна подготовка Тони Петров. 

Той заедно с шампиона по карате на МВР направиха показно пред журналисти като демонстрираха техники с помощни средства, които прилагат в реални ситуации.

Утре пред сградата на община Димитровград полицейските служители ще разиграят реална ситуация по залавяне на престъпници. По късно в зала „Младост“ ще бъде открито и Републиканското първенство по карате за служителите на МВР.

Тони Петров

Тони Петров

Семинарът започна със загрявка

Семинарът започна със загрявка

Image Image

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button