Регион

Наградиха и пенсионираха съдия Христо Георчев

Съдия Христо Георчев от Районен съд – Свиленград беше поощрен от съдийската колегия към ВСС с отличието Личен почетен знак първа степен – златен, както и парична награда в размер на 1 000 лв.

Наградите са по предложение на председателя на Хасковския окръжен съд Миглена Тянкова за проявен висок професионализъм, безупречно и образцово изпълнение на служебните задължения и високи нравствени качества. Те му бяха връчени на тържество в края на седмицата в Свиленград.

Съд
съдия Христо Георчев

Съдия Христо Георчев има 40 години юридически стаж в съдебната система – като младши съдия, следовател, началник на ТО – Свиленград към Окръжна следствена служба – Хасково, председател и съдия в Районен съд – Свиленград, като му е присъден ранг „съдия във ВКС и ВАС“. Той е освободен от длъжност от 29 май поради навършване на пределната възраст за работа в съдебната система.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Всс
Всс
14.06.2021 19:57 19:57

Много важно!

У вас
У вас
14.06.2021 20:01 20:01

Какви са тези демонстрации. Този да не е най- достойният съдия в цяла България. Поредния резил в съдебната система

нерегистриран
нерегистриран
15.06.2021 11:39 11:39

Бънков, Хаджиев, Гого Грозев, Жак Лило… Елита от старите не корумпирани съдии. 21 век сме(?!!)

Back to top button