Регион

Униформени задържаха издирван автомобил и контрабандни цигари

Откритите цигариКола, издирвана в Италия, е задържана от граничните полицаи на ГКПП „Капитан Андреево, съобщават от МВР. Вчера около 17:30 часа на излизане от страната ни е бил спрян за проверка „Фолксваген“ с италианска регистрация, управляван от 37-годишен италиански гражданин. С него пътувал и 50-годишен мъж. 

Проверяващите от Гранична полиция и ФРОНТЕКС установили, че колата се издирвала в Италия. Двамата мъже, пътуващи с автомобила, са задържани. Автомобилът е предаден с протокол.

От МВР съобщават и за конфискувани 687 кутии цигари без бандерол в района на с. Капитан Андреево. Контрабандната стока била открита снощи при проверка на два леки автомобила „Фолксваген“. Допълнителна проверка установила, че лицата от колите многократно преминавали като пешеходци през ГКПП „Капитан Андреево“, уточняват от МВР.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button