Регион

Спипаха хероин в маратонки на ГКПП „Капитан Андреево“

ХероинаМеждународен канал за трафик на хероин през граничните пунктове „Капитан Андреево“ и Кулата разбиха при съвместна операция служители на отдел „Наркотици“ при ГДБОП, техни колеги от Хасково, граничари и агенция „Митници“.

Организаторите на канала са използвали куриери – български граждани, които са пренасяли наркотика от Турция през България за Италия, съобщават от МВР.

В рамките на операцията, която е продължила от 9 до 16 септември на граничните пунктове „Капитан Андреево“ и „Кулата“ са били осуетени опити да се пренесат около 1,5 кг хероин, укрит в маратонки. Заловени са двама мъже на 24 и 29 години.

При проведените допълнителни действия в София са задържани 52-годишен нигерийски гражданин, който е организатор на престъпната група и негов съучастник. Работата по случая продължава.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button