Хасково

Безплатни консултации за рак на гърдата организират в Хасково

Безплатни информационни, практически и психологически консултации на пациенти с рак на гърдата и техни близки ще се проведат на 21 юни от 10 до 15 часа в двора на МБАЛ – Хасково.

Инициативата се провежда за пета година от Фондация „Нана Гладуиш – Една от 8“. Програмата „Сърдечни приятелки“ ще посети с Розовия кемпер онкологични болници в страната, сред които е и хасковската.

Всеки един пациент или близки на пациента ще могат да разговарят с психолог. Детският психолог ще бъде на разположение на майките, сблъскали се с диагнозата рак на гърдата, за всички въпроси и проблеми, свързани с техните деца.

Пациентите биха могли да се възползват и от безплатни тюрбани и информационни брошури на място, както и да заявят потребност от първична протеза, ако са новодиагностицирани, която ще им бъде изпратена впоследствие.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button