Спорт

Хасковлийка спечели националното карате състезание на МВР

Награждаване, снимка Община ДимитровградХасковлийката Красимира Янкова се класира на първо място при жените на националното първенство по карате за служители на МВР, което се проведе в Димитровград. Първи до 79 килограма е Деян Данаилов от академията на МВР, а в категория до 80 килограма – Наньо Ленов. При най-тежките надпреварата спечели Тихомир Тодоров от НСО. НСО са първи отборно.

Наградите на победителите бяха връчени от кмета на Димитровград Стефан Димитров и началника на центъра за бойна подготовка и спорт към МВР Иван Младенов. На националния преглед по полицейска лична защита и на първенството по карате присъства и заместник- министърът на спорта Иван Ценов.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Wanq
Wanq
17.09.2010 23:19 23:19

Kak nqma da specheli kato e karatiska ot 10-15 godini ,a za6to se sastezawa za sluvitelite na MWR kato tq ot skoro e na taq sluvba

Back to top button