Хасково

Задръствания до „Лебеда“ заради сечта на опасните тополи

Задръствания се образуваха в пиковите часове в района на площад „Лебеда“ в Хасково заради сечта на опасните тополи.

Както Haskovo.info писа, от сутринта е затворен за движение булевард „България“ от моста пред УНСС в посока стадион „Младост“. Автомобилите се движат по обходни маршрути през моста до университета по булевард „Стефан Стамболов“ и по улица „Бузлуджа“.

Тополи

От фирмата, ангажирана със сечта на дърветата, коментираха пред Haskovo.info, че ще приключат с работата в следобедните часове, когато ще бъде възстановено движението по булеварда.

Междувременно от ВиК разкопаха булевард „Стефан Стамболов“ пред къща в района на автогарата. Причината е слабо налягане след поставянето на новия водопровод.

 

4 коментара

  1. да ги омахат тия стари коруби че ми омръзна да кихам а децата в близкото училище до едно са алергични от тъпите тополи

  2. А ул.“Бузлуджа“ от паркираните автомобили да е разчистена случайно? Или общинска полиция и другите общински служби хабер нямат какво е това организация на движението ?

    1. А ВиК са се представили „слабо“. Трябвало е и от двете страни да копаят.

    2. Ми обадете се на 112 и подайте сигнал. Със сигурност ще дойдат и ще напишат фишове. Айде малки инициативност да прояви, не само да мрънкаме в интернет

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button