Хасково

Задръствания до „Лебеда“ заради сечта на опасните тополи

Задръствания се образуваха в пиковите часове в района на площад „Лебеда“ в Хасково заради сечта на опасните тополи.

Както Haskovo.info писа, от сутринта е затворен за движение булевард „България“ от моста пред УНСС в посока стадион „Младост“. Автомобилите се движат по обходни маршрути през моста до университета по булевард „Стефан Стамболов“ и по улица „Бузлуджа“.

Тополи

От фирмата, ангажирана със сечта на дърветата, коментираха пред Haskovo.info, че ще приключат с работата в следобедните часове, когато ще бъде възстановено движението по булеварда.

Междувременно от ВиК разкопаха булевард „Стефан Стамболов“ пред къща в района на автогарата. Причината е слабо налягане след поставянето на новия водопровод.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
елена вап
елена вап
16.06.2021 13:27 13:27

да ги омахат тия стари коруби че ми омръзна да кихам а децата в близкото училище до едно са алергични от тъпите тополи

тополчо
тополчо
16.06.2021 16:32 16:32

А ул.“Бузлуджа“ от паркираните автомобили да е разчистена случайно? Или общинска полиция и другите общински служби хабер нямат какво е това организация на движението ?

Трактор
Трактор
16.06.2021 16:34 16:34
Отговор до  тополчо

А ВиК са се представили „слабо“. Трябвало е и от двете страни да копаят.

Анонимен
Анонимен
16.06.2021 21:54 21:54
Отговор до  тополчо

Ми обадете се на 112 и подайте сигнал. Със сигурност ще дойдат и ще напишат фишове. Айде малки инициативност да прояви, не само да мрънкаме в интернет

Back to top button