Избори 2021

„Изправи се! Мутри вън!“: Носители сме на промяната, ще увеличим резултата си в Хасково

Коалиция „Изправи се! Мутри вън!“ има амбициите да увеличи резултата си в Хасково и дори да има двама депутати в следващия парламент. Ние разчитаме на качествата на нашите кандидати и сме носителите на промяната. Така водачът на листата на „Изправи се! Мутри вън!“ Меглена Гунчева представи кандидатите за депутати на коалицията на пресконференция.

За мен е чест да съм водач на листата на коалицията, а всеки от нас споделя обещанието към съгражданите ни, че всеки един проблем за нас ще бъде задача. Борим се за доверието на хората, за да преместим стрелките на съдбата, допълни Гунчева, която е председател на адвокатската колегия в Хасково.
Участието ни в 45-тия парламент, макар и съвсем за кратко, показа вярната посока, в която всички ние ще работим. Коалицията създаде и цялостна управленска програма за период от 4 години, която включва повече от 600 мерки, обясни Гунчева.

Изправи се! Мутри вън!
Меглена Гунчева

Време е за промяна! Време е да излъчим правителството на почтените хора! – с тези мотиви очакваме подкрепата на гражданите, а те вече са убедени, че промяната е повече от нужна след всички разкрития за измамни схеми и корупционни парктики, защото те дават тласък на естествената човешка потребност от справедливост, заявиха кандидатите за народни представители от „Изправи се! Мутри вън!“.

Целта на коалицията е промяната, начинът за постигането й е законността, а резултатът ще бъде благоденствие. Управленската програма на коалицията „Изправи се! Мутри вън!“ предлага промени във всички сектори на обществения живот. Сред основните приоритети е повишаването на доходите на българите с минимален доход от 1 250 лева и преизчисляване на пенсиите, безплатни детски градини, увеличаване на помощите и заетостта, както и здравеопазването, осигуряването на мерки за бизнеса, намаляване на данъци и административна тежест.

Акцент за региона е устойчивост на селскостопанското производство и инвестиции в модерни преработвателни предприятия. Важна задача е и решаването на проблемите с екологията: чистотата на въздуха и водата, отпадъците.

От коалицията са готови с демонстрационен софтуер за гласуване с машина и планират да проведат кампания сред избирателите, които има притеснение от нововъведенията. Ангажираха се и въпросът с демонстрационна машина за региона преди изборите да стигне до ЦИК.

Листата на „Изправи се! Мутри вън!“ за Хасково:

1. Меглена Хари Гунчева, Хасково, Адвокат на свободна практика, Председател на Адвокатска колегия – Хасково
2. Николай Иванов Колев, Хасково, Съдружник в търговско дружество в сферата на издателството и печата от 20 г.
3. Таня Владкова Чалъкова, с. Клокотница, Адвокат на свободна практика от Адвокатска колегия – Хасково с 15 г. адвокатски стаж, медиатор, владее свободно английски език
4. Живко Георгиев Атанасов, Хасково, Лекар специалист „ортопед-травматолог“
5. Валентина Тодорова Катранджиева, Ивайловград, Адвокат на свободна практика от Адвокатска колегия – Хасково, инженер-технолог по молекулярна биотехнология – Русия, Санкт Петербург.
6. Тодор Илчев Тодоров, Димитровград, магистър-фармацевт
7. Иван Енев Божев, Хасково, Икономист-магистър
8. Юри Александров Минков, Хасково, Управител на търговско дружество, владее 4 езика
9. Мирослав Росенов Минев, Хасково, Образование: начална училищна педагогика с чужд език (английски), анализатор, консултант за инвестиции в недвижимо имущество
10. Кристина Драгомирова Григорова, Хасково, Висше образование, клиничен лаборант
11. Рамадан Рамис Рамадан, Хасково, Управител на търговско дружество
12. Румен Иванов Петков, Хасково, Средно-специално образование, работи като Моделиер-конструктор
13. Дора Тенчева Иванова, Хасково, Зооактивист
14. Венета Димчева Канева, Хасково, Магистър по аграрна икономика
15. Салих Салим Салим, Хасково, Студент
16. Иван Петков Христов, Хасково, Висше икономическо образование, „Бизнес и администрация“ – бакалавър

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Back to top button