Избори 2021

Кандидатите на Демократична България в Хасково тръгват към парламента с готови закони

"Демократична България" влиза в предизборната кампания със сърцата листа от експерти от цялата област

„Демократична България“ влиза в предизборната кампания със сърцата листа от експерти от цялата област. Така водачът за Хасково Катя Панева представи колегите си по време на официалното откриване на кампанията.

В България, макар и за кратко, се върна парламентаризма и е време да върнем доверието на хората в депутатите. Това бих определила като успех за нас, каза Панева и посочи, че по време на краткия живот на 45-тото Народно събрание в него най-после е имало истински сблъсъци на идеи и предложения.

Демократична България
Катя Панева

Парламентът трябва да бъде мястото, където се разпределят държавните и обществени средства, защото само тогава може да има прозрачност и справедливост. Дано продължим да се развиваме като парламентарна държава, пожела Катя Панева.

Тя представи всеки от кандидатите за народни представители в Хасково. Всеки един от тях е доказал се експерт. Всички са местни хора и има представители на много сфери.

„Демократична България“ тръгва към 46-тото Народно събрание с готови законопроекти, които заради краткия живот на предишния парламент не са успели да бъдат внесени. Сред тях е закон, който да регулира правомощията на колекторските фирми. В листата на „Демократична България“ е адвокат Тодор Ташев, който от години се бори срещу тях и постигна успех със затварянето на арбитражите.

Коалицията има готов законопроект и за намаляването на популацията на бездомни животни. А една от личните цели на Катя Панева, която е майка на 3 деца, са промените във финансирането на ин витро процедурите, където има ограничения, които пречат повече двойки да кандидатстват за това.

Демократична БългарияПоставяме си цел да насърчим раждаемостта, да имаме добро здравеопазване и икономически растеж, посочиха кандидатите за депутати на „Демократична България“. Те очакват трудна кампания и ще направят всичко възможно да стигнат до повече хора. Много важни за нас са представителите на бизнеса, които са борбени и искат да продължат да развиват себе си. Те са гръбнакът на икономиката и на държавата и ние ги уверяваме, че гласувайки с номер 23, те гласуват за себе си, защото ние няма да им изневерим, каза Катя Панева.

Вторият в листата – директорът на хасковската езикова гимназия Деян Янев допълни, че в бъдещия парламент ще се работи и за стимулирането на младежкото предприемачество, което сега е неглижирано. Младите хора трябва да имат възможност за финансиране на идеите си и това ще помогне да останат в страната, категоричен е Янев.

Демократична България

Ето и пълната листа на „Демократична България“ за Хасково:

1. Катя Панева – Димитровград, народен представител в 45-ото Народно събрание
2. Деян Янев – Хасково, директор на ЕГ „Проф. д-р Асен Златаров“, общински съветник

4. Иван Ванчев – Димитровград, представител на застрахователна компания
5. Драгомир Андонов – Хасково, предприемач
6. Тодор Ташев – Хасково, адвокат
7. Веса Ходжева – Свиленград, Началник сектор Дневен център за възрастни с увреждания
8. Свилен Овчаров – Свиленград, адвокат
9. Симон Зенопян – Хасково, инженер компютърно проектиране
10. Васил Мелев – Хасково, предприемач
11. Георги Апостолов – Димитровград, кинолог
12. Антони Пашов – Хасково, предприемач и общински съветник
13. Стефан Аврамов – Димитровград, еколог
14. Георги Попов – Димитровград, предприемач
15. Красимир Делчев – Харманли, предприемач
16. Асен Иванов – Симеоновград, строителен предприемач

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Back to top button