Хасково

Учение: ГЗ спасява отровен с амоняк, охрана пъди журналисти

ImageМъж отровен от амоняк спасиха тази сутрин екипи на Гражданска защита. Инцидентът бе част от обектово обучение в бирената фабрика в Хасково, на което специално бяха поканени журналисти.

Производствената авария изкара пред завода работещите в момента в цеховете. Минути след теча на амоняк екипи на „Гражданска защита“ дойдоха на място и изнесоха на носилка мъж в тежко състояние, пострадал при „промишлената авария“.

Савка Колева

Савка Колева

И докато екипите журналисти заснемаха извеждането на пострадалия с носилка охраната на завода се намеси като попречи на фоторепортерите да направят спокойно снимките си и ги упъти към портала.

Там десетки работници чакаха „аварията“ да премине, за да се върнат отново на работните си места. „От 19 години работя в този завод и да чукна на дърво никога не се е случвало да имаме промишлена авария„, разказа пред Haskovo.info операторът „Опаковане“ Савка Колева. Тя и нейните колежки бяха категорични, че ако такава авария се случи наистина са подготвени и могат да реагират по правилата.

Охраната пъди фоторепортерите

Охраната пъди фоторепортерите

Работниците се евакуират

Работниците се евакуират

Image Image

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
20.09.2010 13:11 13:11

Пародия!!

Анонимен
Анонимен
20.09.2010 13:19 13:19

ei nahalni reporteri!

Back to top button