Хасково

В Езиковата си спретнаха базар за стари учебници

БазарътНад 20 учебници успяха да продадат за 20 минути възпитаници на хасковската езикова гимназия в рамките на организирания от тях базар за стари учебници. Инициативата, която е на Ученическия съвет, имаше за цел да спести пари и време на тези, които все още не са си купили учебници за новата година.

Запазените книги се харчат с около 30% намаление от реалната цена, а останалите – на половина. „Най-вървежни са учебниците по математика и български език и литература“, обясниха пред Haskovo.info учениците.

Днес си купих няколко учебника, разказа деветокласничката Нели Чавдарова. Най-евтиният е този по история – 5 лева. Реалната му цена е 11 лева, но тъй като не е много запазен ми струва по-малко от половината, разказа доволната от покупките си Нели.

Базарът за стари учебници ще продължи и утре на голямото междучасие в хасковската езикова гимназия.

Нели Чавдарова

Нели Чавдарова плаща учебника по История

Image

Цените се определяха след кратък пазарлък

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button