Регион

20 акта на рибари в Хасковско през почивните дни

Рибари20 акта на рибари са съставили през почивните дни инспекторите от сектор „Рибарство и контрол“ към Изпълнителна агенция по рибарство и аквакултури в Хасково, съобщиха за Haskovo.info от пресцентъра на агенцията.

Проверките са извършени по суша и вода на язовирите „Ивайловград“ и „Тракиец“ и други водоеми в областта. 9 от актовете са за нощен риболов, а 11 – за риболов без билети или с повече въдици.

12 са актовете, направени на язовир „Тракиец“, като 6 от тях са за нощен риболов и 6 акта за други нарушения от любители рибари.

На язовир „Ивайловград“ инспекторите на ИАРА Хасково са съставили 8 акта – 3 за нощен риболов и 5 за улов без билети и с повече въдици.

От язовир „Ивайловград“ са иззети и 3 бракониерски мрежи с обща дължина 150 метра. Съставен е констативен протокол срещу неизвестен извършител.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button