Регион

Училищен автобус се удари в къща в село Козлец

Училищен автобус с деца катастрофира по обяд в хасковското село Козлец. Произшествието е на прав участък в населеното място. Шофьорът е загубил контрол над автобуса и се е ударил в крайпътна къща. На водача му е прилошало в движение, няма пострадали деца.

Мъжът е откаран с линейка в Спешно отделение на хасковската болница. Автобусът е прибирал седмокласници от училището в село Конуш след националното външно оценяване по математика.

В автобуса са пътували 3 деца. Едно от децата е слязло в селото малко преди катастрофата. Шофьорът си е купил кафе и е продължил. Секунди по-късно му е прилошало, изгубил е контрол и се е ударил в къщата.

Двете деца, останали в автобуса са без никакви наранявания. Те са откарани в село Зорница.

59-годишният шофьор от село Зорница се е съвзел в болницата. Тестът за алкохол е отрицателен. Преди няколко седмици той е бил в болничен, а днес е споделил пред колегата си, че е добре.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button