Спорт

Габриела и Стефани Стоеви със злато от Балканиадата в Гърция

Бадминтонистките и Станимир БойчиновСестрите Габриела и Стефани Стоеви се завърнаха със злато от провелата се през уикенда Балканиада за юноши и девойки до 19 години в Орестиада, Гърция, съобщи за Haskovo.info треньорът им Станимир Бойчинов

Отборно нашите са се класирали втори след загуба от Турция с 4:0. В индивидуалната надпревара Стефани Стоева е с бронзов медал. Златото двете сестри са завоювали на двойки. Третат хасковска представителка Божидара Топузова е играла заедно със Виктория Желева от Стара Загора. Двете бадминтонистки се класираха трети на двойки, уточни Бойчинов.

Следващото състезание, на което хасковските представителки ще покажат класа ще е в края на седмицата. Тогава Каварна ще е домакин на Балканиадата по бадминтон за мъже и жени.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Rosi
Rosi
22.10.2010 17:13 17:13

Bravo, mnogo ste dobri! Poznavam gi i dvete i sa strahotni! Prodaljavaite v sashtiq duh !!! : ]

Back to top button