Спорт

6 медала за Виолена спорт от международен турнир

СъстезателкитеС 2 златни, 3 сребърни и 1 бронзов медал се завърнаха от ІІ Международен турнир за купата на Пловдив състезателите на хасковския клуб по аеробика Виолена спорт, похвали се днес треньорката Теменуга Илиева. „Очертава се този турнир да стане традиционен. Ние участвахме в две възрастови категории 9-11 години и 12-14“, обясни тя.

В индивидуалната надпревара при най-малките Ангел Казаков и Дейвид Касъмов се наредиха съответно на І и ІІ място и безапелационно показаха, че са най-добрите, коментира треньорката. Злато при тройките в същата възрастова група Виолена спорт имат при тройките. Там на най-високото стъпало на почетната стълбичка са се качили Димана Николова, Живка Димитрова и Деметра Лачева.

ImageДимана Николова е взела и сребро в индивидуалната надпревара при момичетата. При смесените двойки Ангел казаков и Живка Димитрова са втори

Във възрастова група 12-14 години при групите Виолена спрот са със сребърно отличие.

След една година прекъсване и наказание да не участваме в международни състезание това е едно добро ново начало„, коментира Теменуга Илиева, която бе категорична, че от тук нататък в се по-често  ще се чува за успехите на възпитаниците на Виолена спорт. Следващите две състезания, в които клубът ще участва са националния турнир в Боровец и открикия шампионат в Австрия.

Image Image
Image Image
Image Image

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
22.09.2010 11:59 11:59

Браво!!

------
------
28.09.2010 16:57 16:57

uuuuuu amo megaaa

MEGA SPORT
MEGA SPORT
21.05.2012 16:50 16:50

Mega Sport sa po – dobri!!!

Back to top button