Хасково

Двама се удариха в дървета, един се преобърна в нива

Три катастрофи с пострадали са станали през почивните дни в Хасковска област, съобщават от полицията. Арестувани са пияни шофьори.

Както Haskovo.info писа, вчера лек автомобил Ауди се удари в дърво край булевард „Васил Левски“ в Хасково. Причината е загуба на контрол над колата, уточняват от полицията. 24-годишният шофьор от Хасково е с охлузвания и натъртвания, като му е съставен акт.

Ден по-рано 43-годишен пловдивчанин е управлявал Фиат с 1.65 промила алкохол по пътя между димитровградските села Върбица и Бодрово. Той се е ударил челно в дърво. Водачът е със счупена лява ръка и е настанен в болница, без опасност за живота.

Отново в събота е станало произшествие на пътя между селата Долно и Горно Войводино. Неправоспособен 38-годишен от село Маслиново е подкарал Мерцедес, загубил е контрол над колата и се е преобърнал в нива. Медиците са констатирали изкълчване на лявата раменна и лакетна стави. Съставен му е акт.

Вчера в 4:15 часа в Устрем 21-годишен от селото е самокатастрофирал с Опел. Пътните полицаи са го тествали с дрегер, който отчел 1.68 промила алкохол. Младежът е задържан до 24 часа. В региона са заловени още трима пияни шофьори и един без книжка.

Шофьор пострада след удар в дърво на хасковски булевард

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button